ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Την Πέμπτη (27/4) το μεσημέρι, το Ελεγκτικό Συνέδριο επικύρωσε τη συμφωνία του Δήμου Αθηνών με την κοινοπραξία για το στάδιο στο Βοτανικό.

Πλέον, οι απαραίτητες και τυπικές έγκρισεις για το έργο της "Διπλής Ανάπλασης" και την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς.

Την Πέμπτη (27/4) το μεσημέρι, στο Δήμο Αθηνών λάμβανε επίσημα την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη σύμβαση με την κοινοπραξία των τριών εταιρειών (ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, Μυτιληναίος), η οποία έχει κερδίσει τον διαγωνισμό ως "προσωρινός ανάδοχος" τον Ιανουάριο.

Με αυτή την έγκριση, η σύμβαση θα επιστρέψει στους υπαλλήλους του Δήμου Αθηνών για να την τελικοποιήσουν, έτσι ώστε οι υπογραφές να πραγματοποιηθούν μέσα στον Μάιο και τα έργα κατασκευής του νέου ποδοσφαιρικού "σπιτιού" του Παναθηναϊκού να ξεκινήσουν επίσημα τον Ιούνιο.
Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τη σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί, το νέο γήπεδο θα πρέπει να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί εντός 36 μηνών, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2026, εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές στα προγραμματισμένα χρονοδιαγράμματα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ