ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ.

Ο Παναθηναϊκός είναι πλήρως επικεντρωμένος στο σημαντικό αποψινό παιχνίδι με τη Ρεν στο γεμάτο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει σχεδιάσει την τακτική που θα οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στη φάση των νοκ άουτ.

Οι επεισόδια και ο τραυματισμός του Χουάνκαρ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", που οδήγησαν στη διακοπή του ματς, ανήκουν πια στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό και πλέον θα λυθούν δικαστικά.

Το ενδιαφέρον των "πρασίνων" εστιάζεται πλήρως στο σημαντικό αποψινό παιχνίδι με την Ρεν στο γεμάτο γήπεδο της Λεωφόρου για την 3η αγωνιστική του Europa League. Ένα παιχνίδι-κλειδί, που μια νίκη θα βάλει στο "φαβορί" την ομάδα για την πρόκριση στις νοκ άουτ φάσεις.

Η Ρεν, αν και δυσκολεύεται φέτος στη Ligue 1 (βρίσκεται στη 9η θέση) και ο προπονητής της, Μπρούνο Ζενεσιό, διαπληκτίζεται με τον τεχνικό διευθυντή, Φλοριάν Μορίς, δεν χάνει τον χαρακτηρισμό της ως μιας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Όπως υπογράμμισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα πρέπει απόψε να παρουσιαστεί πιο συγκεντρωμένη από ποτέ και να υπερβεί τον εαυτό της, ξεπερνώντας τα όρια που έθεσε στα προηγούμενα παιχνίδια εκτός έδρας.

Στον 6ο όμιλο του Europa League, ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιαστεί άψογα. Κέρδισε τη Βιγιαρεάλ 2-0 στο ΟΑΚΑ και πήρε ένα βαθμό από τη Χάιφα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι συγκρούσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Χαμάς. Με αυτά τα αποτελέσματα, είναι πρωτοπόρος στον όμιλο.

Το "τριφύλλι" επιδιώκει ακόμη μία σπουδαία νίκη, η οποία θα του χαρίσει πρακτικά την πρόκριση στις νοκ άουτ φάσεις του διαγωνισμού τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο. Μια νίκη που θα τον φέρει ακόμη πιο κοντά στον τελικό στόχο της πρωτιάς.

Ωστόσο, για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα χρειαστεί απόλυτη επαγρύπνηση και αποτελεσματικότητα απέναντι σε μία αξιόλογη αντίπαλη ομάδα που αναζητά μια ευκαιρία να αναστρέψει τη ροή της σεζόν της.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά άλλη μια σημαντική νίκη επί της Ρεν για να περάσει στη φάση των νοκ άουτ._2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΡΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα και ο προπονητής, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πιθανόν να κάνει λίγες αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Ο Τιν Γεντβάι, μετά την προπόνηση της Τετάρτης, φαίνεται ότι έχει ανακάμψει και μάλλον θα βρεθεί στην ενδεκάδα, αντικαθιστώντας κάποιον από τους παίκτες του πρόσφατου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρουμπέν Πέρεθ φαίνεται ότι θα είναι εκτός, ενώ ο Γουίλιαν Αράο επιστρέφει στο κέντρο του γηπέδου. Για τις υπόλοιπες θέσεις, παίκτες όπως οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Τσέριν και άλλοι, διεκδικούν τον ρόλο του βασικού.

Η αποστολή για τον αγώνα με τη Ρεν περιλαμβάνει πολλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος στόπερ, Προδρομίτης.

Τέλος, ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος Ζοάο Πινέιρο, με τη βοήθεια των Λουσιάνο Μάγια και Λουσιάνο Κάμπος. Το VAR θα χειριστούν επίσης Πορτογάλοι διαιτητές.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ