ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΛΕΒ ΧΑΖΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΛΕΒ ΧΑΖΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Ντόλεφ Χαζίζα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα "Sport5", ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον Ντόλεφ Χαζίζα από την Μακάμπι Χάιφα, ο οποίος έχει ισχύον συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Μακάμπι Χάιφα έχει επιβεβαιώσει στον Ντόλεφ Χαζίζα και τον Ντία Σάμπα ότι επιθυμεί να τους παρατάξει νέες συμβατικές προσφορές με αυξημένες αποδοχές. Ο Χαζίζα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, καθώς και των Σίβασπορ και Παρτιζάν, ενώ ο Σάμπα έχει ελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το MLS και την Τουρκία. Επιπλέον, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα μια συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της διοίκησης της ομάδας, όταν επιστρέψει στο Ισραήλ.

Ο Ντόλεφ Χαζίζα αγωνίστηκε φέτος σε 39 αγώνες με την ομάδα της Χάιφα, σημειώνοντας τρία γκολ και παρέχοντας έξι ασίστ σε σύνολο 2.703 λεπτών συμμετοχής. Επιπλέον, αντιμετώπισε δύο φορές τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League, σκοράροντας στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ και παρέχοντας μία ασίστ στο δεύτερο παιχνίδι στο Φάληρο.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η πρώτη δήλωση του Μλαντένοβιτς