ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΡΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΡΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνάς του κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Με την αποχώρηση του Τιμοτέους Πούχατς που επιστρέφει στην Ουνιόν Βερολίνου μετά τον δανεισμό του, και με τον Κρίστιαν Γκάνεα να περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεών του, οι Παναθηναϊκοί εξετάζουν επιλογές για την ανάδειξη ενός νέου παίκτη στη θέση αυτή Επίσης ψάχνει για έναν παίκτη στη θέση του αριστερού μπακ, ο οποίος θα αποκτηθεί με την προοπτική να γίνει βασικός και να μοιραστεί το βάρος και τις ευθύνες με τον Χουάνκαρ, όχι ως "συμπληρωματική" λύση όπως ο Πούχατς. Η επόμενη σεζόν θα είναι ακόμη πιο απαιτητική και ανταγωνιστική για τον Παναθηναϊκό, αφού αναμένεται να διεξαχθούν πάνω από 50 αγώνες, εάν καταφέρει να προκριθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση το καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης και η εξέταση του Μλαντένοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει εξετάσει εδώ και καιρό την περίπτωση του Φιλίπ Μλαντένοβιτς, του διεθνούς Σέρβου αριστερού μπακ, λαμβάνοντας υπόψη την αξία, την εμπειρία και την ποιότητά του. Ο παίκτης παραμένει ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας.

Η συμπεριφορά του Φιλίπ Μλαντένοβιτς μετά τον τελικό του Κυπέλλου Πολωνίας και η εμπλοκή του σε καυγά με τρεις ποδοσφαιριστές της Ρακόβ, η οποία κατέληξε στην τιμωρία του από την πολωνική ομοσπονδία με τρίμηνο αποκλεισμό από την αγωνιστική δραστηριότητα, αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να αναθεωρήσει την επιλογή του.

Παρόλο που ο Μλαντένοβιτς τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για τρίμηνο από την αγωνιστική δραστηριότητα, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί οριστικά από τις επιλογές που εξετάζονται. Η ποινή του θα λήξει στις 8 Αυγούστου, πριν από την έναρξη της νέας Stoiximan Super League, και αναμένεται να έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, αν και υπό τον όρο ότι θα αποκτηθεί από κάποια ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό, εκτός από την περίπτωση του Μλαντένοβιτς, εξετάζονται προσεκτικά και άλλες περιπτώσεις παικτών. Μία από αυτές αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς οι "πράσινοι" εξετάζουν όλες τις παραμέτρους που σχετίζονται με την πιθανή απόκτησή του.

Ο 28χρονος αριστερός μπακ από τη Νόριτς έχει συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφερε να ανέβει στην Premier League ή να προκριθεί στα playoffs ανόδου από την Championship. Με τη Νόριτς να ετοιμάζεται για αλλαγές στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι, το μέλλον του παίκτη παραμένει αβέβαιο.

 

Στο στόχασρτο του παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννούλης_2
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΡΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Οι προοπτικές του παίκτη και οι ενδιαφέρουσες προοπτικές σε άλλες ομάδες

Στον Παναθηναϊκό έχει δημιουργηθεί ενδιαφέρον εδώ και αρκετό καιρό για την περίπτωση του Γιαννούλη. Από τη στιγμή που του προτάθηκε και του ανακοινώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμος στην αγορά αυτό το καλοκαίρι, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τον έχουν παρακολουθήσει στενά. Η περίπτωσή του παρουσιάζει πλήρες πακέτο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ομάδας. Είναι Έλληνας διεθνής, σε πολύ καλή ηλικία, με εξαιρετικές επιδόσεις και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν με το στυλ παιχνιδιού και τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού.

Αν και δεν είναι απλή υπόθεση, έχουν γίνει πρώτα αξιολογήσεις για το πώς θα μπορούσε να γίνει η απόκτησή του. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 20%, οπότε υπάρχουν διάφορες επιλογές για την απόκτησή του. Ο Γιαννούλης είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζονται για τη θέση του αριστερού μπακ, μαζί με άλλες 2-3 περιπτώσεις ποιότητας. Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει πιο σαφές ποια θα είναι η πορεία των "πρασίνων" και πώς θα κινηθούν για την απόκτηση του αριστερού μπακ.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η πρώτη δήλωση του Μλαντένοβιτς