ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΛΑΣΙΟΣ

SUPERLEAGUE 2023-2024 - 03/09/2023 21:45:00 Αναλυση Αγωνα

ΓΙΑΝΝΙΝΑ
1966
0 - 1
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΛΑΣΙΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει στα Γιάννινα, με τον Παλάσιος να πετυχαίνει ένα εκπληκτικό γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα. Παρότι οι πράσινοι δεν παρουσίασαν καλό παιχνίδι, είχαν πολλές αλλαγές και αντιμετώπισαν ατυχίες κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές τους για τη νίκη.

Στα Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε ένα σημαντικό διπλό, παρότι αντιμετώπισε δυσκολίες και ατυχίες. Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Παλάσιος στο 74', μετά από μια εκπληκτική φάση που περιλάμβανε αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας. Παρότι ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε αξιοπρεπή απόδοση και δημιούργησε ευκαιρίες, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό να φύγει με το κεφάλι ψηλά.
Ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε εκτενές ροτέισον 
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πραγματοποίησε επτά αλλαγές στο βασικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπράγκα, ενώ ήρθε αντιμέτωπος με αναγκαία αλλαγή λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στο γήπεδο των Ιωαννίνων. Αρχικά, είχε προγραμματίσει τον Βέρμπιτς να βρίσκεται στην αριστερή πτέρυγα, ωστόσο ο τραυματισμός του Σλοβένου εξτρέμ υποχρέωσε τον Αϊτόρ να παίξει στη θέση του.

Οι επτά αλλαγές περιελάμβαναν τους Σένκεφελντ, Πάλμερ-Μπράουν, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τζούριτσιτς, Τσέριν και Αϊτόρ. Οι Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Παλάσιος και Ιωαννίδης ήταν οι τέσσερις παίκτες που διατήρησαν τη θέση τους στην αρχική ενδεκάδα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Γιοβάνοβιτς αναγκάστηκε να προβεί σε τρεις ακόμα αναγκαστικές αλλαγές, καθώς οι Αϊτόρ, Βαγιαννίδης και Τζούριτσιτς τραυματίστηκαν. Με αυτές τις αλλαγές και δυο επιπλέον σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, η ομάδα του Θανάση Στάικου αντιμετώπισε τον αγώνα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στην αρχή του αγώνα, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν αργός στις κινήσεις του. Αν και είχε την κατοχή της μπάλας, δεν μπορούσε να ασκήσει πραγματική απειλή. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να απειλήσει, αλλά χωρίς επιτυχία. Στο 6', το σουτ του Καραχάλιου ήταν εκτός στόχου, ενώ στο 11' ο Τσαούσης προσπάθησε να πλασάρει τον Μπρινιόλι από απόσταση, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού αντέδρασε. Στο 14', το σουτ του Παμλίδη βγήκε εκτός γηπέδου, ενώ και ο Έλληνας επιθετικός είχε άστοχο σουτ στο 21'. Την ίδια περίοδο, ο Παναθηναϊκός είχε τρία σουτ σε μια επίθεση, τα οποία αποκρούστηκαν από την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 38', ο Γιοβάνοβιτς έκανε τις πρώτες δύο αλλαγές, καθώς οι Βαγιαννίδης και Αϊτόρ τραυματίστηκαν και αντικαταστάθηκαν από τους Κώτσιρα και Μπερνάρ.

Έφυγε από τους "Ζωσιμάδες" με εντυπωσιακό γκολ του Παλάσιος_2
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ" ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΛΑΣΙΟΣ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε παρόμοια με το πρώτο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να απειλεί στο 51' με τον Τζίμα και τον Μπρινιόλι να αποκρούει σταθερά. Στο 58', ο Σόρια απειλεί σε αντεπίθεση, αλλά ο Ιταλός γκολκίπερ αποκρούει το σουτ.

Ο πρώτος σοβαρός αιφνιδιασμός του Παναθηναϊκού έρχεται στο 61', όταν ο Ιωαννίδης πιάνει κεφαλιά έξω από την εστία του Κλέιμαν. Στο 73', ο Γιοβάνοβιτς κάνει δύο αλλαγές, εισάγοντας τους Σπόραρ και Βιλένα. Ταυτόχρονα, ο Αράο και ο Τσέριν εισέρχονται στο γήπεδο, με τον Μαντσίνι να μετακινείται στα δεξιά και τον Παλάσιος στα αριστερά.

Και αμέσως μετά, στην πρώτη επίθεση, έρχεται το γκολ. Ο Μπερνάρ δίνει μια εξαιρετική πάσα στον Μαντσίνι στα δεξιά, εκείνος σέντραρε στο δοκάρι, και ο Παλάσιος με εντυπωσιακό πλασέ νικά τον Κλέιμαν, δίνοντας το διπλό στον Παναθηναϊκό.

Από αυτό το σημείο και μετά, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να δημιουργήσει επικίνδυνη φάση προς την εστία του Παναθηναϊκού. Παρόλες τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για χέρι του Αράο στο 90+2', ο διαιτητής και το VAR επέτρεψαν το παιχνίδι να συνεχιστεί, και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προσπαθήσει για δύο ακόμη τελικές προς το τέλος του ματς.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!