ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ

SUPERLEAGUE 2023-2024 - 29/10/2023 19:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
5 - 0
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός διέλυσε τον Πανσερραϊκό με 5-0, χάρη σε μια εξαιρετική εμφάνιση του Σπόραρ, που σημείωσε δύο τέρματα και μια ασίστ. Οι φιλιξενολυμενοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες για περίπου 50 λεπτά. Παρά τα πέντε γκολ, το τριφύλλι χτύπησε το δοκάρι τρεις φορές και δημιούργησε αρκετές φάσεις για να επεκτείνει τη διαφορά του.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε για τρίτη φορά φέτος πέντε γκολ σε ένα ματς, διαλύοντας 5-0 τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο. Από το πρώτο λεπτό, με γκολ του Σπόραρ, μέχρι το τέλος, οι "πράσινοι" παρουσίασαν υψηλό επίπεδο παιχνιδιού. Παρότι ο Γιοβάνοβιτς προέβη σε αλλαγές, η ομάδα δεν χαμήλωσε τον ρυθμό της, με τον Σπόραρ να πρωταγωνιστεί με δύο γκολ και μία ασίστ. Ο Πανσερραϊκός δυσκολεύτηκε ακόμη περισσότερο αφού από το 40' αγωνίστηκε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ουντρεαόγκο. Εκτός από τα γκολ, ο Παναθηναϊκός ευστόχησε τρεις φορές στο δοκάρι με Βέρμπιτς και Μαντσίνι. Η αναμέτρηση σημάδεύτηκε επίσης από την αντιπαράθεση μεταξύ Μλαντένοβιτς - Αράο, με τον Γιοβάνοβιτς να καθησυχάζει τα πνεύματα αλλάζοντας και τους δύο παίκτες στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πραγματοποίησε έξι αλλαγές στην αρχική σύνθεση σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ρεν. Στο αρχικό σχήμα ήταν οι Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Πέρεθ, Βιλένα, Βέρμπιτς και Σπόραρ. Στο πρώτο λεπτό, ο Πέρεθ πάσαρε στον Σπόραρ που σκόραρε κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ήταν κοντά στο γκολ, αλλά ο Λοντίγκιν το απέτρεψε. Λίγο αργότερα, μια μπάλα που ανακατεύτηκε από τον Χόβαν έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Κορυφαία στιγμή του αγώνα ήταν στο 43', όταν ο Σπόραρ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος για το 3-0. Στο 58' ο Σπόραρ σέντραρε στον Τσέριν που πέτυχε το 4-0. Ο Πανσερραϊκός, παρότι με λιγότερους παίκτες, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να επικινδυνέψει την αντίπαλη εστία.
Στο 77', ο Παναθηναϊκός διαμόρφωσε το σκορ σε 5-0. Ο Βαγιαννίδης προωθησε τη μπάλα από τη δεξιά πλευρά, ο Παλάσιος προσπάθησε να τη δεχτεί, αλλά αυτή κατέληξε στον Μαντσίνι από τα αριστερά, ο οποίος με σουτ κατάφερε να περάσει την μπάλα πάνω από τον Χόβαν.

Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Λεωφόρο με πέντε γκολ_2
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ (71' Ζέκα), Αράο (46' Γεντβάι), Μλαντένοβιτς (46' Βαγιαννίδης), Πέρεθ, Βιλένα (26' Τσέριν), Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Σπόραρ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης (84' Μπαϊρόβιτς), Μορέιρα, Στάικος (64' Θυμιάνης), Ουεντραογκό, Πηλέας, Τόμας (63' Μασκανακης), Χατζηστραβός (63' Μασαρίποφ), Άλεκσιτς (78' Μούργος).

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!