ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναλύει την πιο κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού για το υπόλοιπο του 2023, αντιμετωπίζοντας τον τραυματισμένο αλλά πάντα απειλητικό Άρη και τονίζει τη σημασία που θα έχει μια εκτός έδρας νίκη στην Θεσσαλονίκη για την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη, που βρίσκεται σε δύσκολη φάση, γεγονός που τον καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνο. Ο Άρης αναζητά μια θετική εμφάνιση για να βελτιωθεί τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά. Πέρυσι, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κατάφερε να πάρει δύο σημαντικές νίκες στην Θεσσαλονίκη, αν και ο Άρης ήταν καλύτερος από ό,τι φαίνεται φέτος.

Αλήθεια είναι επίσης ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει φέτος με περισσότερες λύσεις και μεγαλύτερη ποιότητα. Ωστόσο, το παιχνίδι παραμένει αμφίρροπο και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμη κερδίσει κάποια από τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Η σημασία του ματς είναι γνωστή σε όλους στον Παναθηναϊκό, καθώς το έχουν σημειώσει ως το πιο δύσκολο παιχνίδι τους μέχρι το τέλος του 2023. Η νίκη θα τους δώσει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη δυνατότητα να εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και η τεχνική του ομάδα έχουν αφιερώσει αρκετό χρόνο στην προετοιμασία τακτικών για το επικείμενο παιχνίδι, με στόχο τον Παναθηναϊκό να επιβάλει τον δικό του ρυθμό από την αρχή της αναμέτρησης. Πέρυσι, στη διάρκεια της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εισέλθει ισχυρά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Οτουμπάτζο του Άρη να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα, φτάνοντας και στο σκοράρισμα. Ο Άρης δημιούργησε επιπλέον ευκαιρίες, μέχρι ο Παναθηναϊκός να βρει την ισορροπία και να επιτύχει την ανατροπή με το τελικό 1-2. Φέτος, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποφύγει να δώσει παρόμοια δικαιώματα και να επιδιώξει να ανακτήσει την κατοχή της μπάλας στο κέντρο, προκειμένου να βρει απροετοίμαστη την άμυνα του Άρη και να πετύχει το γκολ.

Για να πετύχει η ομάδα τη νίκη, απαιτείται μια από τις καλύτερες ανασταλτικές της εμφανίσεις φέτος, συνδυασμένη με αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Εκτιμώ πως σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν και οι παίκτες που θα προστεθούν από τον πάγκο, ένα στοιχείο που έχει γίνει ορατό σε αρκετά παιχνίδια του Παναθηναϊκού φέτος, διαφοροποιώντας τον από την περσινή χρονιά.

Μεγάλη δίψα για το διπλό στην Θεσσαλονίκη, στόχος το Πρωτάθλημα!_2
ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Οι πρόσφατες επιτυχίες των διεθνών παικτών με τις εθνικές τους ομάδες έχουν ανεβάσει την ψυχολογία, καθώς μετά την πρόκριση στα τελικά του Euro, έχουν επικεντρωθεί πλήρως στο πρωτάθλημα. Υπάρχει έντονη δίψα για επιτυχία και έχουν αφοσιωθεί στον στόχο αυτό για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ένα μήνα και τρεις ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω κροτίδας, ο Χουάνκαρ επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού, παρά τα ανόητα σχόλια περί υποκρισίας. Ευχόμαστε να μην βιώσουν ποτέ τον ίδιο πόνο και να είναι αυτό το τελευταίο τέτοιο περιστατικό για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, ευχόμενοι να παραμείνει ατσαλένιος στο μέλλον.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!