ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

SUPERLEAGUE 2023-2024 - 20/12/2023 19:00:00 Αναλυση Αγωνα

ΒΟΛΟΣ
2017
0 - 3
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Αμέσως μετά την προσθήκη του στην αναμέτρηση, ο Γερεμέγεφ έλυσε τον αγωνιστικό γρίφο, σκοράροντας το πρώτο γκολ, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μια σημαντική νίκη 3-0 επί του Βόλου. Η επιτυχία αυτή τοποθέτησε προσωρινά την ομάδα στην κορυφή του πίνακα, εξασφαλίζοντας έτσι έναν ήρεμο χριστουγεννιάτικο διάλλειμα.

Με τον Γερεμέγεφ να ξεχωρίζει και να δίνει τη λύση από τον πάγκο, ο Παναθηναϊκός βρήκε ξανά τον δρόμο για τη νίκη, επικρατώντας με 3-0 επί του Βόλου. Ο Ρώσος επιθετικός μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και με το που άγγιξε την μπάλα, κατάφερε να βρει δίχτυα, δίνοντας το σήμα για την επικράτηση της ομάδας του. Η αποστολή του Γερεμέγεφ συνεχίστηκε με ασταμάτητη δράση μέχρι το τέλος του αγώνα, συμβάλλοντας καθοριστικά στο τελικό αποτέλεσμα. Η νίκη αυτή έφερε τον Παναθηναϊκό προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, προηγούμενος του ΠΑΟΚ και με τρεις βαθμούς περισσότερους από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, που έχουν αγώνα λιγότερο. Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, η ομάδα των πράσινων βρήκε την απάντηση και την ανάκαμψη που επιθυμούσε σε μια κρίσιμη στιγμή, εξασφαλίζοντας έναν ήρεμο και χαρούμενο χριστουγεννιάτικο χρόνο. Η συμβολή του Γερεμέγεφ ήταν καθοριστική, καθώς με το τρίτο του γκολ σε τρεις εμφανίσεις, άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, καταδεικνύοντας τη σημαντικότητα της παρουσίας του και την ικανότητά του να επηρεάζει θετικά τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού.
Με νέες τοποθετήσεις στην ενδεκάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εισήγαγε ανανέωση στην ομάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον Βόλο, μετά την πρόσφατη ήττα από τον Ατρόμητο. Ο Λοντίγκιν ανέλαβε τη θέση του τερματοφύλακα, αντικαθιστώντας τον Μπρινιόλι, ενώ ο Μλαντένοβιτς και ο Αράο εισήχθησαν στην άμυνα αντικαθιστώντας τον τραυματία Χουάνκαρ και τον Γεντβάι αντίστοιχα.

Ο Λοντίγκιν φυλάσσει την εστία, με τον Κώτσιρα και τον Μλαντένοβιτς να ενισχύουν τα πλευρά και τους Σένκεφελντ - Αράο στο κέντρο της άμυνας. Η μεσαία γραμμή συγκροτείται από τον Πέρεθ ως αμυντικό χαφ, με τον Βιλένα δίπλα του και τον Μπερνάρ να προωθείται πιο επιθετικά. Στα άκρα της επίθεσης, ο Μαντσίνι και ο Παλάσιος ενισχύουν τον Ιωαννίδη, που καταλαμβάνει την κορυφή της επίθεσης.

Σε αντίθεση με τον προηγούμενο αγώνα, η ομάδα ξεκίνησε χωρίς ενέργεια, δίνοντας την ευκαιρία στον Βόλο να πάρει τον έλεγχο, να κάνει το παιχνίδι του και να διακινεί τη μπάλα με άνεση, δημιουργώντας προκλήσεις για τους πράσινους.

Ο Γερεμέγεφ βρήκε τον τρόπο για την ανάκαμψη του Παναθηναϊκού_2
Ο ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ο Γερεμέγεφ αποδείχθηκε η απάντηση στην αναζήτηση για γκολ του Παναθηναϊκού. Μόλις μπήκε στο παιχνίδι, μετέτρεψε την πρώτη του ευκαιρία σε τέρμα, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα. Στο 64', ο Ιωαννίδης με ένα εξαιρετικό παιχνίδι σώματος προώθησε τη μπάλα στον Σουηδό φορ, ο οποίος με καθορισμένη κίνηση την έστειλε στα δίχτυα. Λίγα λεπτά μετά, ο Αράο διπλασίασε το προβάδισμα με κεφαλιά, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα της ομάδας στις στατικές φάσεις.

Ο Βιλένα είχε μια προσπάθεια με σουτ που δεν βρήκε στόχο, ωστόσο ο Γερεμέγεφ δεν σταμάτησε να απειλεί. Μετά από μια άριστη πάσα του Κώτσιρα, ο Σουηδός επιθετικός προσπάθησε με ένα ανάποδο ψαλίδι που κατέληξε στα δίχτυα μετά από αναπήδηση σε αμυντικό του Βόλου, σφραγίζοντας το 3-0.

Το Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει με τον Γκαρσία να αστοχεί σε μια καλή ευκαιρία. Η τελευταία σημαντική στιγμή του παιχνιδιού έφερε πάλι σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Γερεμέγεφ, ο οποίος με ένα έξοχο πλασέ ανάγκασε τον Κόστιτς σε δύσκολη επέμβαση, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο μια απόλυτα επιτυχημένη βραδιά για τον Παναθηναϊκό.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Ασλανίδης, Καλογερόπουλος, Σιέλης (68' Κορνέτ), Μύγας (68' Κίτσος), Άλχο, Τσοκάνης (63' Μεταξάς), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67' Ντέλετιτς), Γκαρσία, Μωραΐτης (74' Μπερτόλιο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ (82' Γεντβάι), Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Αράο, Πέρεθ (61' Ζέκα), Μπερνάρ (73' Κλεϊνχέισλερ), Μαντσίνι (62' Γερεμέγεφ), Παλάσιος, Βιλένα (82' Τσοκάι), Ιωαννίδης.

Ο ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!