ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

SUPERLEAGUE 2023-2024 - 12/11/2023 21:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΚΗΦΙΣΙΑ
2012
0 - 1
Τελικο Σκορ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
Ο ΜΑΝΤΣΙΝΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει με το γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι στο 58ο λεπτό απέναντι στην ανθεκτική άμυνα της Κηφισιάς. Με αυτήν τη νίκη, οι "πράσινοι" συνέχισαν το απόλυτο εκτός έδρας σερί τους, φτάνοντας τις έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και διατηρώντας την πρωτοπορία στην βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα, ο Παναθηναϊκός είχε την πλήρη κυριαρχία, προσεγγίζοντας εύκολα την αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά, οι επιλογές του στην επίθεση ήταν περιορισμένες και αναποτελεσματικές. Οι δύο ευκαιρίες με τον Τσέριν (21' και 42') αποκρούστηκαν από τον εντυπωσιακό Αναγνωστόπουλο. Ο Μαντσίνι από τα δεξιά ήταν η μόνη πηγή επικινδυνότητας, αλλά οι τελικές του πάσες δεν έφεραν αποτέλεσμα. Ο Αϊτόρ και ο Σπόραρ ήταν εκτός ρυθμού, ενώ ο Μλαντένοβιτς δεν έκανε αισθητή την παρουσία του. Η Κηφισιά έδειξε απειλητική στις αντεπιθέσεις, με τον Τετέι να δημιουργεί μια μεγάλη ευκαιρία στο 34', όπου ο Λοντίγκιν απέκρουσε εντυπωσιακά και ο Μασούρας να βρίσκει το δοκάρι.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεση και την επιθετικότητά του, καταφέρνοντας στο 58' να πετύχει το αναζητούμενο γκολ. Ο Μαντσίνι με εντυπωσιακή εκτέλεση μέσα από την περιοχή ξεπέρασε τον Αναγνωστόπουλο, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό το προβάδισμα που του άξιζε. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν κυριαρχημένη από τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Κηφισιά να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κρίσιμες ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις, ενώ οι 'πράσινοι' ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους.

Ο Τζούρισιτς αστόχησε σε μια προσπάθεια απέναντι στον τερματοφύλακα της Κηφισιάς, ενώ οι Σένκεφελντ και Ρούμπεν δεν βρήκαν το στόχο σε σουτ εκτός περιοχής. Στα τελευταία λεπτά, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε επιθέσεις από τον Παλάσιος και τον Ιωαννίδη. Ο Παναθηναϊκός διατήρησε την ψυχραιμία και τον έλεγχο του παιχνιδιού, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη με σκορ 1-0.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!