ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ «ΑΦΥΠΝΙΣΗ» ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ «ΑΦΥΠΝΙΣΗ» ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Αντιμετωπίζοντας την απουσία επτά βασικών παικτών του, τη σημαντική κόπωση από το αγωνιστικό «θρίλερ» της Τετάρτης (21/2) απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και με το ηθικό στα ύψη, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει σήμερα μια αποφασιστική νίκη εναντίον της Κηφισιάς, με στόχο να μειώσει εκ νέου τη διαφορά στον έναν βαθμό από την κορυφή.

Ακολουθώντας μια εβδομάδα γεμάτη έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα, που κορυφώθηκαν με την αγωνιώδη πρόκριση μέσω των πέναλτι εναντίον του ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός επιδιώκει την επιστροφή στις νίκες στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Κηφισιά, στο κατάμεστο στάδιο 'Απόστολος Νικολαΐδης', για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Στόχος είναι να διατηρηθεί σε απόσταση ενός βαθμού από την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου.

Αντιμετωπίζοντας πολλά αγωνιστικά ζητήματα και απουσίες σε ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά χωρίς τη δυνατότητα για άλλες απώλειες όπως εκείνη με τη Λαμία, η ομάδα του 'τριφυλλιού' καλείται να επιτύχει μια σημαντική και πειστική νίκη. Η προσπάθεια αυτή θα βασιστεί στη διαχείριση που θα πρέπει να κάνει ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά λόγω των εκτεταμένων ελλείψεων.

Απόντες θα είναι ο Αντράζ Σπόραρ, που αποκλείστηκε το Σάββατο (24/2) με τενοντίτιδα στο δικέφαλο μηριαίο, ο τιμωρημένος Μπερνάρ, που αναμένεται να εκτίσει ποινή για τρεις κίτρινες κάρτες, καθώς και οι τραυματίες και μη προπονηθέντες Τσέριν, Βέρμπιτς, Χουάνκαρ, Γεντβάι και Τζούριτσιτς.

Όλοι οι παίκτες θα μπορούσαν να βρίσκονται στην αρχική σύνθεση σήμερα, ωστόσο θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις VIP θέσεις, ενώ ο Τερίμ φαίνεται να έχει καταλήξει στις αποφασιστικές επιλογές του για έναν αγώνα κρίσιμης σημασίας. Ακολουθώντας μια εβδομάδα εξαντλητικής δράσης με τον ΠΑΟΚ, αλλά φέροντας θετική διάθεση, ο Τούρκος προπονητής προγραμματίζει μια ελαφριά ανανέωση της ενδεκάδας.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ φαίνεται να πλησιάζει την αρχική σύνθεση, πιθανώς δίπλα του να βρίσκεται ο Γουίλιαν Αράο ή ο Βίτορ Ούγκο, ανάλογα με τις ανάγκες για ανάσες του Βραζιλιάνου. Η αμυντική γραμμή θα πλαισιωθεί από τους Γιάννη Κώτσιρα ή Γιώργο Βαγιαννίδη και Φίλιπ Μλαντένοβιτς, με τον Ρουμπέν Πέρεθ, που εξέτισε την ποινή του, να επιστρέφει στον άξονα της μεσαίας γραμμής δίπλα στον Τόνι Βιλένα.

Ο Τάσος Μπακασέτας θα καταλάβει εκ νέου τη θέση του "10", ενώ για τη θέση στο δεξί άκρο της επίθεσης ο Δημήτρης Λημνιός, ο ήρωας της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, δείχνει να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να αναμένεται να πάρει θέση βασικού στην αντίπερα όχθη.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά την «αφύπνιση» του Ιωαννίδη και μια νίκη που θα φέρει ηρεμία κόντρα στην Κηφισιά_2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ «ΑΦΥΠΝΙΣΗ» ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Στην επιθετική γραμμή για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο 24χρονος επιθετικός, που έκανε την πρώτη του βασική συμμετοχή μετά από καιρό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 14 Ιανουαρίου, αντιμετώπισε μυϊκά προβλήματα που τον κράτησαν μακριά από τη δράση. Επανήλθε στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όμως φάνηκε να επηρεάζεται από την απουσία του, μη μπορώντας να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Ο Τερίμ σχεδιάζει να τον χρησιμοποιήσει ξανά στο παιχνίδι με την Κηφισιά, επιδιώκοντας την ανάκτηση του αγωνιστικού του ρυθμού.

Η αποστολή για τον αποψινό αγώνα περιλαμβάνει τους Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Ακαϊντίν. Ειδική μνεία για τον νεαρό αμυντικό Έλτον Φικάι, που προστίθεται ως επιπλέον επιλογή για το κέντρο της άμυνας και την αριστερή πλευρά, λαμβάνοντας υπόψη τον υψηλό βαθμό κόπωσης του Μλαντένοβιτς από τις συνεχείς συμμετοχές του τις τελευταίες εβδομάδες.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!