ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ: ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΡΙΣΙΜΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ: ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη με τον αγώνα να αποτελεί κρίσιμη αναμέτρηση για την ελπίδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σημαντικές επανεμφανίσεις στην ομάδα με τους Τσέριν, Σπόραρ και Μπερνάρντ να εντάσσονται ξανά στο ρόστερ, ενώ ο Φατίχ Τερίμ σχεδιάζει την τακτική και την ενδεκάδα του.

Έπειτα από δύο συνεχόμενες αποτυχίες στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Λαμία και την Κηφισιά, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στη θέση να μην μπορεί να δεχτεί άλλη απώλεια, καθιστώντας τη νίκη απαραίτητη στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη στη Λεωφόρο, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSports1.

Η ομάδα του Τριφυλλιού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Τρίτης για την αναμέτρηση με τους "κίτρινους", με τον προπονητή Φατίχ Τερίμ να έχει και πάλι στην ενεργό διάθεση τους παίκτες Άνταμ Τσέριν, Άντρατζ Σπόραρ και Μπερνάρντ.

Ακολούθως, μετά την προπόνηση, ο Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τον αγώνα:

Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι, προηγούνται για μια θέση στην αρχική σύνθεση οι: Ντραγκόφσκι στη θέση του τερματοφύλακα, Μλαντένοβιτς ως αριστερός αμυντικός, Κώτσιρας στη δεξιά άκρη, Ούγκο και Αράο ως κεντρικοί αμυντικοί, Ρούμπεν, Τσέριν και Μπακασέτας στο κέντρο του γηπέδου, Παλάσιος και Μπερνάρντ στις πλευρές και ο Ιωαννίδης στην επίθεση.

Για μια θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικούν επίσης ο Μαντσίνι, ο Βαγιαννίδης, ο Ακαϊντίν και ο Ζέκα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!