ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: "ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: "ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Παναθηναϊκού - Μαρσέιγ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε την πρωτοβουλία να μιλήσει, εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του τραγικά χαμένου Μιχάλη.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, άγρια επεισόδια οδήγησαν στον θάνατο ενός οπαδού της ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς Παναθηναϊκού - Μαρσέιγ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανέλαβε την πρωτοβουλία να μιλήσει, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του τραγικά χαμένου Μιχάλη.

"Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη. Ενός παιδιού που κατέληξε μετά τα χθεσινά επεισόδια. Έπρεπε αυτές οι δύο μέρες να ήταν δύο όμορφες μέρες στην Αθήνα με τις ομάδες μας να προσπαθήσουν να παλεύουν για την πρόκριση στο Champions League και όμως σημαδεύτηκαν από τα επεισόδια και από το θάνατο ενός παιδιού. Είναι δύσκολες ώρες όπως καταλαβαίνετε και εσείς για όλους μας και αυτή η συνέντευξη Τύπου δεν είναι στις καλύτερες δυνατές συνθήκες που θα μπορούσε να γίνει" δήλωσε συγκεκριμένα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ