ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ''ΧΡΥΣΗ'' ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ: ΡΟΥΜΠΕΝ, ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΕΡΙΝ

Η ''ΧΡΥΣΗ'' ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ: ΡΟΥΜΠΕΝ, ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΣΕΡΙΝ

Η τριάδα των Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν αποτελεί το μυστικό των νικών του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι. Στο άρθρο αναλύονται τα στοιχεία που αυτή η τριάδα δίνει στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει φέτος μόνο τρία από τα οκτώ ντέρμπι που έχει δώσει απέναντι στις τρεις άλλες ομάδες του Big-4. Παρόλο που ξεκίνησε καλά κάνοντας 2/2 απέναντι σε ΑΕΚ (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός), μάλιστα με ανατροπή, από τις 2 Οκτωβρίου που κέρδισε τον «δικέφαλο του βορρά», χρειάστηκε να φτάσει στις 9 Μαρτίου για να κερδίσει ξανά σε τέτοιο παιχνίδι. Ειδικά σε ένα πρωτάθλημα που κρίνεται σε play-offs, η επίδοση μιας ομάδας στα ντέρμπι είναι κομβική. Ο Παναθηναϊκός προβληματίστηκε και προβλημάτισε πολύ σε αυτό το κομμάτι σ' αυτό το μεγάλο διάστημα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο νικών με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. 

Η τελευταία αγωνιστική περίοδος του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι ήταν αρκετά δύσκολη, με την ομάδα να καταφέρνει να κερδίσει μόλις τρία από τα οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει με τις άλλες τρεις ομάδες του Big-4. Ωστόσο, ο τεχνικός της ομάδας Ιβάν Γιοβάνοβιτς, φαίνεται να έχει βρει τη λύση στα προβλήματα του Παναθηναϊκού, καθώς η χρησιμοποίηση της τριάδας των Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν στον χώρο του κέντρου, φαίνεται να είναι αποτελεσματική. Αυτό φάνηκε και στις τελευταίες δύο καλές εμφανίσεις της ομάδας στα play-offs, κατά τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ