ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΑΜΑ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΑΜΑ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει το φετινό Πάσχα, που έχει διαφορετικό χαρακτήρα για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αντί για απογοήτευση, φέτος υπάρχει αισιοδοξία και προοπτική 13 χρόνια μετά από το τελευταίο πρωτάθλημα της ομάδας.

Μετά από 13 χρόνια, ο κόσμος του Παναθηναϊκού κάνει ένα διαφορετικό Πάσχα φέτος. Παρά την πολυετή δυσκολία και αντιξοότητα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός, οι φίλοι της ομάδας βλέπουν πλέον με χαρά και ελπίδα το μέλλον της. Πρόκειται για μια νέα αρχή και προοπτική για την ομάδα, που έχει καταφέρει για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια να βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος. Η θαυμάσια επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το καλοκαίρι του 2021 μετέτρεψε τον Παναθηναϊκό από περιθωριακό παίκτη σε πρωταγωνιστή. Μετά από μόλις ένα χρόνο, η ομάδα κατέκτησε το κύπελλο και στη δεύτερη χρονιά του, ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Η εξέλιξη της ομάδας είναι εμφανής μέσα σε δύο χρόνια και ο κόσμος το αναγνωρίζει, αισθανόμενος και πάλι χαρά. Οι φίλαθλοι πηγαίνουν στο γήπεδο αδημονώντας να δουν την ομάδα τους, και το κυριότερο, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί που ανήκει στην ιστορία του, στη διεκδίκηση τίτλων και την επιστροφή στους ευρωπαϊκούς ομίλους τη νέα σεζόν, που αποτελεί τον πρώτο του στόχο.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώσει από δύσκολες καταστάσεις και να βρει τον δρόμο προς την κορυφή. Αντιμετωπίζοντας προκλήσεις όπως η αλλοίωση αποτελέσματος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και η απομάκρυνση από το παρασκήνιο, η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και να κατακτήσει το κύπελλο στην πρώτη χρονιά με τον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να προχωρήσει προς τον πρωταθλητισμό τη δεύτερη χρονιά. Η ομάδα έχει οργανωθεί από τον προπονητή και τους παίκτες ως μία οικογένεια, όπου το ομαδικό συμφέρον είναι πάνω από το εγώ, ενώ παράλληλα δείχνει ότι είναι υγιής και σφύζει από ενέργεια. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού βλέπει προοπτική και πιστεύει ότι τα καλύτερα είναι ακόμα μπροστά τους.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, οι φίλοι της ομάδας αισθάνονται χαρά και περηφάνια για το μέλλον της ομάδας τους και έχουν και πάλι όραμα._2
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΑΜΑ.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού χτίζεται από πέρυσι και βελτιώνεται συνεχώς, και αυτός ο δρόμος γεμάτος πειθαρχία και ήθος προκαλεί περηφάνια στον κόσμο της ομάδας. Η Παναθηναϊκή ομάδα προσπαθεί να κερδίσει το πρωτάθλημα με καθαρό τρόπο, αντίθετα με άλλους που απειλούν διαιτητές, μπουκάρουν στα αποδυτήρια και βγάζουν ανακοινώσεις με αναφορές σε κόκκινους σβέρκους. Η ομάδα διδάσκει επίσης ήθος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, ο κόσμος του Παναθηναϊκού φέτος νιώθει χαρούμενος και αποφασισμένος να στηρίξει και να προστατεύσει αυτήν την ομάδα με όλη του τη δύναμη. Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά, με υγεία και μακριά από ψεύτες και προπαγανδιστές!

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ