ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Σήμερα (1/4), ο Γιάννης Αλαφούζος παραβρέθηκε στο 'Γ. Καλαφάτης' και παρακολούθησε ολόκληρη την προπόνηση, ενώ είχε επίσης μια σύντομη συνομιλία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Την Κυριακή (2/4, 18:00, COSMOTE SPORT 1HD και LIVE στο SPORT24), ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Βόλο στη Λεωφόρο για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Το μόνο που σκέφτονται οι άνθρωποι του τριφυλλιού είναι η νίκη που θα κρατήσει την ομάδα στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σήμερα (1/4), ο Γιάννης Αλαφούζος, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης" και παρακολούθησε όλη την προπόνηση, ενώ είχε επίσης μια σύντομη συζήτηση με τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παρόλο που το περιεχόμενο της συζήτησης δεν έχει αποκαλυφθεί, φαίνεται να δείχνει την προθυμία για αλληλοστήριξη σε αυτή την κρίσιμη φάση της σεζόν. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια σειρά από ντέρμπι στο επόμενο διάστημα και ο ηγέτης της ομάδας ήθελε να δείξει με το δικό του τρόπο ότι στηρίζει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ