ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατέγραψε την 50ή νίκη του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και στοχεύει στο να επιτύχει τα κατορθώματα μεγάλων ονομάτων στην ιστορία της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σημείωσε την 50ή του νίκη στη Stoiximan Super League ως προπονητής του Παναθηναϊκού, επικρατώντας την Κυριακή (12/11) επί της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος κατείχε την προηγούμενη μεγαλύτερη παρουσία στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Αυτές οι 50 νίκες αποτελούν ένα σημαντικό επίτευγμα για τον Σέρβο τεχνικό, που ξεκίνησε την πορεία του με τον Παναθηναϊκό στις 11 Σεπτεμβρίου 2021, επικρατώντας με 4-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο, και συνεχίζει στον τρίτο χρόνο της θητείας του στην ομάδα.

Από τη νίκη στα Ιωάννινα στις 3 Σεπτεμβρίου με 1-0, ο Γιοβάνοβιτς ξεπέρασε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είχε 42 νίκες σε 71 αγώνες, ανεβαίνοντας στην 8η θέση των προπονητών της ομάδας, και βρίσκεται πλέον μόλις δύο νίκες πίσω από τον Αναστασίου, τον οποίο αναμένεται να προσπεράσει στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Γιοβάνοβιτς έφτασε τις 50 νίκες και αναζητά να φτάσει τα επιτεύγματα των θρυλικών προπονητών του Παναθηναϊκού_2
Ο ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΣ 50 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη φετινή του πορεία έχει στόχο να φτάσει στην πρώτη εξάδα των προπονητών του Παναθηναϊκού με τις περισσότερες νίκες, κατέχοντας αυτή τη στιγμή την 6η θέση με 65 νίκες σε 91 αγώνες, όπου βρίσκεται ο Χάρι Γκέιμ.

Η φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού δείχνει πως αυτός ο στόχος είναι πραγματοποιήσιμος για τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να ακολουθήσει τα βήματα των μεγάλων προπονητικών προσωπικοτήτων του συλλόγου, εάν πραγματοποιήσει την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα. Οι πρώτες συζητήσεις για αυτό αναμένεται να αρχίσουν γύρω στις γιορτές, με θετικές προοπτικές για αμφότερες τις πλευρές.

Ο Βασίλης Δανιήλ ηγείται της λίστας με τις περισσότερες νίκες, έχοντας 108 νίκες σε 161 αγώνες, ενώ ο Στέφαν Μπόμπεκ, με το αήττητο πρωτάθλημα του 1964, ακολουθεί με 95 νίκες σε 150 ματς. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Φέρεντς Πούσκας, ο οποίος οδήγησε την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971, με 89 νίκες σε 136 ματς πρωταθλήματος. Ο Λάκης Πετρόπουλος είναι 4ος με 86 νίκες σε 143 αγώνες, ενώ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα συμπληρώνει την πεντάδα με 70 νίκες σε 97 αγώνες και εντυπωσιακό ποσοστό 72,2%.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ