ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΚΕΒΙΝ ΝΤΕ ΜΠΡΟΙΝΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έδωσε το πάνω χέρι στη Μάντσεστερ Σίτι στην κούρσα του τίτλου

Η Σίτι ήταν αμείλικτη από το πρώτο σφύριγμα, ένας ακαταμάχητος συνδυασμός ρυθμού, δύναμης και συνοχής, με σκοπό να καταστήσει ξεκάθαρο στους διεκδικητές του θρόνου της στην Πρέμιερ Λιγκ ότι δεν έχουν καμία διάθεση να παραιτηθούν.

Ο Mikel Arteta είχε πει εκ των προτέρων ότι η Arsenal έπρεπε να κερδίσει για να παραμείνει στη διεκδίκηση. Είχαν φέρει ισοπαλία στους τρεις προηγούμενους αγώνες τους προκαλώντας ερωτήματα σχετικά με την ικανότητά τους να χειρίζονται την πίεση.
Απλά δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τη Σίτι, ειδικά σε αυτή την δεδομένη στιγμή. Βέβαια κανείς δεν είναι, ίσως σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κανένας σύλλογος δεν έχει το ταλέντο ή το βάθος της Σίτι.
Ήταν μια δύσκολη βραδιά για τον Αρτέτα, οι παίκτες του ξεκίνησαν άσχημα, χάνοντας μάχες έναν εναντίον ενός, όταν δεν πλησίαζαν καθόλου τα καλύτερά τους επίπεδα. Πίστευαν πραγματικά ότι μπορούσαν να κερδίσουν; Δεν φαινόταν έτσι.
Η Άρσεναλ εξακολουθεί πρός το παρόν να είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα,. Ωστόσο, η Σίτι είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω. Επιπλέον, βρίσκονται σε ρολό που δείχνει μηδενικό σημάδι κόπωσης . Έχει 17 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, 14 από αυτά είναι νίκες και δύο ισοπαλίες που έγιναν στο Champions League, κάτι που δεν επηρέασε την πρόοδό της στον ημιτελικό. Έχουν κερδίσει 12 σερί παιχνίδια κόντρα στην Άρσεναλ στο πρωτάθλημα.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ