ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ο ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΜΦΙΒΟΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

Ο ποδοσφαιριστής Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, ξεκίνησε τις θεραπείες του την Πέμπτη. Αναμένεται, σύμφωνα με τις ενδείξεις, να απουσιάσει από το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ. Η ακριβής διάρκεια αποχής του από τα γήπεδα θα καθοριστεί αφού εξεταστούν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας.

Μετά την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις στον αθλητικό χώρο "Γ. Καλαφάτης". Ένα νέο ντέρμπι τους περιμένει την ερχόμενη Κυριακή (14/1) με την ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό, έχει ξεκινήσει ήδη τις θεραπείες του και φαίνεται ότι θα απουσιάσει από τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ. Η διάρκεια αποχής του από τα γήπεδα θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έχει υποβληθεί.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με μεσημεριανή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ