ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΣΤΟ ΜΠΑΝΤ ΕΡΛΑΧ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

ΣΤΟ ΜΠΑΝΤ ΕΡΛΑΧ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

Ο Παναθηναϊκός, ξεκινώντας την προετοιμασία για την ερχόμενη σεζόν την Πέμπτη (14/6), θα διεξάγει την κύρια φάση της προπόνησής του στην Αυστρία, συγκεκριμένα στο Μπαντ Έρλαχ, από τις 25 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Για άλλη μια χρονιά, ο Παναθηναϊκός επιλέγει την Αυστρία για την κύρια φάση της προπόνησής του, επιλέγοντας το Μπαντ Έρλαχ ως την βάση για την δημιουργία της ομάδας ενόψει της επερχόμενης σεζόν. Το Τριφύλλι, το οποίο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συγκέντρωση την Πέμπτη (14/6), με τις απαραίτητες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ανακοίνωσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του. Τις επόμενες μέρες, προβλέπεται να ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
"Μετά από σχεδόν ένα μήνα ξεκούρασης, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού επιστρέφουν στη δουλειά με ορίζοντα το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα απαιτητική αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Οι Πράσινοι ξεκινούν την προετοιμασία τους στις 14 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση να έχει οριστεί στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Τις πρώτες ημέρες η ομάδα θα κάνει και τις αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις που απαιτούνται.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Bad Erlach της Αυστρίας, στο διάστημα 25 Ιουνίου – 10 Ιουλίου. Εκεί θα δοθούν πέντε φιλικά παιχνίδια, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.

Στη συνέχεια η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης». Στις 14 Ιουλίου έχει οριστεί φιλικό παιχνίδι με την ισραηλινή Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Champions League στις 25 ή 26 Ιουλίου".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ