ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΑΡ

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΝΑΡ

Ο Μπερνάρ φαίνεται να είναι ανοιχτός στην ιδέα της επιστροφής του στην Ατλέτικο Μινέιρο, μόλις ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία.

Είναι γενικώς γνωστό πως ο Μπερνάρ παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Βραζιλιάνος χαφ του Παναθηναϊκού κατατάσσεται ως ένα από τα αγαπημένα όνειρα της διοίκησης της Ατλέτικο, αφού η ομάδα και οι οπαδοί της ελπίζουν στην επιστροφή του 31χρονου, που είναι και η πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του συλλόγου, αφού μεταγράφηκε στη Σαχτάρ το καλοκαίρι του 2013 για 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα πρόσφατο άρθρο από τη Βραζιλία αναφέρει πως, παρά το γεγονός ότι στη Μινέιρο επιθυμούν να προσπαθήσουν να φέρουν πίσω τον Μπερνάρ τον προσεχή Γενάρη, ο ίδιος ο παίκτης δεν φαίνεται να εξετάζει αυτή την πιθανότητα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Portal do Atleticano», ο 31χρονος μεσοεπιθετικός των "πράσινων" σκοπεύει να επιστρέψει στη Βραζιλία, αλλά δεν προτίθεται να το κάνει πριν τελειώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, το οποίο ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, ο Μπερνάρ έχει πάρει ένα εντυπωσιακό σταρτ, αφού σε 13 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει τέσσερις φορές και έχει καταγράψει μία ασίστ.

Ο Βραζιλιάνος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που προέκυψαν από την ακαδημία της Ατλέτικο Μινέιρο, μετρώντας 75 συμμετοχές, 16 γκολ και 19 ασίστ.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ