ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΡΕΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ UEFA ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΡΕΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Ο Παναθηναϊκός πολύ πιθανόν να διεξάγει τους δύο αγώνες των ομίλων του Europa League εναντίον της Ρεν και της Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο, με την UEFA να αναμένεται να επικυρώσει επίσημα αυτήν την απόφαση τις προσεχείς ημέρες.

Λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ανάγκη να μετακομίσει τουλάχιστον για τα επόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια του στους ομίλους του Europa League εναντίον Ρεν και Μακάμπι Χάιφα, και για περαιτέρω προκρίσεις εφόσον συμβούν.

Με βάση τις τρέχουσες ενδείξεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (99%) η UEFA να προτείνει τη διεξαγωγή τουλάχιστον αυτών των δύο αγώνων στην ιστορική έδρα του συλλόγου, τη Λεωφόρο, την οποία εξάλλου είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα του από την αρχή της σεζόν, ως εναλλακτική του ΟΑΚΑ.

Το μόνο που περιμένουν τώρα οι "πράσινοι" είναι το επίσημο 'ΟΚ' από την UEFA για να διεξάγουν τους αγώνες κόντρα σε Ρεν και Μακάμπι Χάιφα στο στάδιο 'Απόστολος Νικολαΐδης'.

Οι πράσινοι αναμένουν να λάβουν μια έγκριση στα χέρια τους κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, πιθανώς το αργότερο εντός της επόμενης εβδομάδας.

Εντούτοις, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθούν κάποιες αναβαθμίσεις στη Λεωφόρο εν όψει των δύο παιχνιδιών των ομίλων του Europa League, ή να εντοπιστούν επιπρόσθετοι χώροι που απαιτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά τη διάρκεια των αγώνων της, ώστε να συμμορφώνονται με ορισμένα συγκεκριμένα πρότυπα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ