ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΖΕΚΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ

Ο ΖΕΚΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ

Η περίπτωση της επιστροφής του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 24 ωρών, εκτόςαπροόπτου. Σκοπός είναι ο Ζέκα να ολοκληρώσει την καριέρα του φορώντας την πράσινη φανέλα και, στη συνέχεια, να αναλάβει έναν ρόλο στην ομάδα.

Ο Κάρλος Ζέκα βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία για την επιστροφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του επόμενου 24ωρου, έτσι ώστε να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο τριφύλλι. Το συμβόλαιό του με την Κοπεγχάγη λήγει στις 30 Ιουνίου και στη συνέχεια θα επιστρέψει για να βρεθεί υπό την καθοδήγηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει δώσει το "πράσινο φως" για αυτή τη μεταγραφή. Εννοείται ότι θα υποβληθεί πρώτα σε αναλυτικές ιατρικές εξετάσεις, για να επιβεβαιωθεί ότι είναι πλήρως υγιής μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Παρότι ο Ζέκα δεν θα είναι η πρώτη επιλογή, με την πολύτιμη εμπειρία και την προσωπικότητά του, θα είναι σε θέση να παράσχει σημαντική συμβολή όποτε αυτό είναι απαραίτητο. Εξάλλου, αγαπάει τον Παναθηναϊκό, δίνει πάντα το 100% των δυνατοτήτων του και θα αποτελέσει παράδειγμα για τους συμπαίκτες του.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι από την ημέρα που μετακόμισε στην Κοπεγχάγη τον Αύγουστο του 2017, ο 34χρονος μέσος που είχε πάρει την ελληνική υπηκοότητα και η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχαν συμφωνήσει ανεπίσημα να επιστρέψει μετά από λίγα χρόνια και να ολοκληρώσει την καριέρα του στο "τριφύλλι". Αυτό αναμένεται να υλοποιηθεί σύντομα...
 

Ο Ζέκα πλησιάζει στην επιστροφή για να ολοκληρώσει την καριέρα του φορώντας την πράσινη φανέλα_2
Ο ΖΕΚΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ

Ο Ζέκα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη τον προηγούμενο Οκτώβριο (δεύτερη ρήξη χιαστού), ενώ έχει ήδη ξεκινήσει πιο απαιτητικά ατομικά προγράμματα. Αναμένεται να είναι σε θέση να συμμετέχει σε κανονικές προπονήσεις μέσα στον Ιούνιο.

Να σημειωθεί ότι η πρόθεσή του είναι να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να αναλάβει κάποιον ρόλο στην αγαπημένη του ομάδα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η πρώτη δήλωση του Μλαντένοβιτς