ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΡ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΡ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Ευχάριστες εκπλήξεις στην προπόνηση ενόψει του Παναιτωλικού: Οι Αϊτόρ και Τζούριτσιτς επανέρχονται από τους τραυματισμούς τους.

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις, εστιάζοντας στο επερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο. Η επιστροφή φέρνει καλά νέα για τον προπονητή Γιοβάνοβιτς, αφού οι Αϊτόρ και Τζούριτσιτς βρίσκονται σε καλή κατάσταση μετά τους τραυματισμούς τους στο παιχνίδι των Ιωαννίνων. Την ίδια μέρα, Ιωαννίδης και Μάγκνουσον, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες Ελλάδας και Ισλανδίας αντίστοιχα, επέστρεψαν στο "Γ. Καλαφάτης". Ωστόσο, οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς και Μλαντένοβιτς αναμένεται να συμμετάσχουν στην προπόνηση της επόμενης ημέρας, την Τρίτη.

Με τους Αϊτόρ και Τζούριτσιτς η προετοιμασία για τον Παναιτωλικό_2
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΡ ΚΑΙ ΤΖΟΥΡΙΤΣΙΤΣ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Μειώθηκε στο μισό το απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προπόνηση της Δευτέρας στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Αϊτόρ, Τζούριτσιτς ενσωματώθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα, ξεπερνώντας τον τραυματισμό τους, ενώ οι Ιωαννίδης, Μάγκνουσον επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαγιαννίδης, Γεντβάι.

Απουσίασαν οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς. Το πρόγραμμα προπόνησης ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας".

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!