ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 'OPAP ARENA' ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 'OPAP ARENA' ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει περιορισμένες επιλογές στον κεντρικό άξονα, καθώς βασικοί παίκτες όπως οι τραυματίες Τζούριτσιτς και Τσέριν λείπουν. Παρά τις απουσίες, η ομάδα κατευθύνεται στον αγώνα με αισιοδοξία και μεγάλη πίστη για μια νίκη που θα της προσφέρει σημαντική ώθηση στον αγώνα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αφήνοντας πίσω τις επιπτώσεις της υπόθεσης Μπρινιόλι, ο Παναθηναϊκός στρέφει την πλήρη προσοχή του στο σημαντικό αγώνα της Κυριακής (14/1, 20:30) με την ΑΕΚ στην OPAP Arena. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο σε όλα τα επίπεδα: Βαθμολογικά, καθώς οι δύο ομάδες απέχουν μόλις δύο βαθμούς, αγωνιστικά, ως μια ευκαιρία απόδειξης της δυναμικής του Παναθηναϊκού στον αγώνα για τον τίτλο, και ψυχολογικά, αφού μια νίκη μπορεί να ενισχύσει τη διάθεση και την πίστη της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ με σημαντικές απουσίες στον άξονα. Ο Φίλιπ Τζούριτσιτς είναι εκτός λόγω τραυματισμού, όπως και ο Άνταμ Τσέριν με ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο μυ. Επιπρόσθετα, ο Άλεξ Γερεμέγεφ αποκλείστηκε από την προπόνηση του Σαββάτου, ενώ ο Παλάσιος αγωνίζεται να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Ιανουαρίου με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει επίσης στους Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Ο Τερίμ αντιμετωπίζει το δύσκολο έργο της διαμόρφωσης της ενδεκάδας, αναζητώντας από τους παίκτες του πνεύμα μαχητή και μεγαλύτερη ένταση, ειδικά μετά την πρόσφατη εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Το αποψινό ματς με την ΑΕΚ έχει χαρακτηριστεί ως κρίσιμο στη σειρά των μεγάλων αγώνων του Ιανουαρίου, και ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να δείξει την αξία του.

Στον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα παρατάξει μια ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι η επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας, η οποία επιτρέπει στον Γουίλιαν Αράο να επιστρέψει στη θέση του ως αμυντικός μέσος.

Ο Παναθηναϊκός Κατευθύνεται στην 'OPAP Arena' με απώλειες στον άξονα, Φέροντας όμως Εμπιστοσύνη για Επιτυχία_2
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ 'OPAP ARENA' ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ο Ολλανδός αρχηγός θα συμπληρωθεί από τον Τιν Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναμένεται να καλύψει τη δεξιά πλευρά της άμυνας και ο Χουάνκαρ ή ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς θα αναλάβουν τη θέση του αριστερού μπακ, μπροστά από τον τερματοφύλακα Γιούρι Λοντίγκιν.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αράο θα καλύψει τη θέση του αμυντικού χαφ, με τον Τόνι Βιλένα να αναλαμβάνει τον ρόλο του "8" και τον Μπερνάρ Ντουάρτε να παίζει ως "δεκάρι". Στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ντάνιελ Μαντσίνι φαίνεται να έχει εξασφαλίσει μια θέση μετά την εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο του clasico, ενώ για την αριστερή πλευρά διεκδικούν ίσες ευκαιρίες οι Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Αϊτόρ.

Στην κορυφή της επίθεσης, ο Φώτης Ιωαννίδης θα αναλάβει και πάλι τον ρόλο του επιθετικού, αναζητώντας να σκοράρει σε ένα μεγάλο παιχνίδι, σε ένα γήπεδο όπου πέρσι είχε δοκάρι και χαμένη ευκαιρία σε κρίσιμες φάσεις. Ο Ιωαννίδης ελπίζει αυτή τη φορά να είναι πιο αποτελεσματικός και να συμβάλλει σημαντικά στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού για νίκη.

Με αυτή την ενδεκάδα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιδιώξει να επιβάλει το ποδοσφαιρικό του στυλ και να διεκδικήσει τη νίκη στο σημαντικό αυτό ματς, παρά τις προκλήσεις που τίθενται από τις απουσίες σημαντικών παικτών.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!