ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Η ομάδα του Παναθηναϊκού άρχισε την προπόνηση ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (9 Δεκεμβρίου), με τον προπονητή Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην αντιμετωπίζει νέα θέματα τραυματισμών στην ομάδα.

Με τον πρώτο γύρο της σεζόν να ολοκληρώνεται επισήμως τη Δευτέρα (4 Δεκεμβρίου), ο Παναθηναϊκός κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον άτυπο τίτλο του 'πρωταθλητή χειμώνα'.

Ωστόσο, οι 'πράσινοι' δεν σταματούν εκεί και στοχεύουν στη συνέχιση των επιτυχημένων εμφανίσεών τους, επιδιώκοντας φέτος να φτάσουν πρώτοι στον τερματισμό στο τέλος της σεζόν, σε αντίθεση με το περσινό πρωτάθλημα.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, ο Παναθηναϊκός ξεκινά από το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, όπου σκοπεύει να κερδίσει τα τρία βαθμούς, διατηρώντας την πρώτη θέση και εκμεταλλευόμενος πιθανά λάθη των αντιπάλων, που όλοι θα παίξουν εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχαν ρεπό τη Δευτέρα (4 Δεκεμβρίου) και την Τρίτη (5 Δεκεμβρίου) επέστρεψαν στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ομάδα του Περιστερίου.

Συνήθως μετά από αγώνες, η ομάδα προπονείται σε δύο ομάδες, αλλά το καλό νέο για τον Σέρβο τεχνικό ήταν ότι δεν προέκυψε κάποιο νέο πρόβλημα και ότι ο Γεντβάι, ο οποίος είχε μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, προπονήθηκε κανονικά.

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!