ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ

ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ

Ο συντάκτης Τάσος Νικολογιάννης αναφέρεται στην πείνα των παικτών του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και υπογραμμίζει ότι μόνο με τη διορισμό διαιτητών όπως ο Γκράντε μπορεί να διασφαλιστεί η αξιοπιστία των αποφασιστικών αγώνων στο μέλλον.

Ολόκληρος ο Παναθηναϊκός είναι αφιερωμένος σε αυτό το πρωτάθλημα. Η ομάδα επιδιώκει να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και να κάνει ευτυχισμένους τους οπαδούς της στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Απομένουν έξι αγώνες, έξι τελικοί, και οι παίκτες ανυπομονούν για αυτά τα παιχνίδια με μεγάλη ανυπομονησία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα φέτος και αυτό φαίνεται στον τρόπο που παίζουν. Η ομάδα έχει δείξει αποφασιστικότητα και σταθερότητα στα περσινά play off και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά με το περσινό πρωτάθλημα είναι ότι φέτος η ομάδα αποφασίζει να κερδίσει το πρωτάθλημα χωρίς παρεμβάσεις. Ο στόχος τους είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να βελτιωθούν στο γήπεδο για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο δεύτερο γύρο, η ομάδα κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και ο στόχος τους είναι να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος. Η ομάδα είναι αποφασισμένη και έτοιμη να δώσει τα πάντα για το πρωτάθλημα και αυτή η νοοτροπία θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Τα παιχνίδια δεν είναι εύκολα, όλα είναι σαν τελικοί, όπως είδαμε και στον αγώνα με τον Βόλο στη Λεωφόρο, όπου η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει. Αντίθετα, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κερδίσει με σκορ 2-0. Τώρα, με τα έξι παιχνίδια που απομένουν, η ομάδα πρέπει να μειώσει τα λάθη της στο ελάχιστο ή έως στο 0 και να διατηρήσει την καλή αμυντική της λειτουργία ώστε να είναι αποτελεσματική στην επίθεση, αν θέλει να τερματίσει πρώτη στη βαθμολογία. Η προσοχή όλου του κόσμου του Παναθηναϊκού είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα και οι παίκτες της ομάδας είναι αποφασισμένοι να το κατακτήσουν. Σε έναν μήνα θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα. Η προσεχής εβδομάδα με τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας, τον Βόλο εκτός έδρας και την ΑΕΚ στη Λεωφόρο είναι πολύ κρίσιμη. Αν μετά από αυτήν την τριάδα αγώνων η ομάδα εξακολουθεί να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τότε θα έχει τις καλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Τα δίνουν όλα οι παίκτες του τριφυλλιού για το πρωτάθλημα, παίζοντας με ψυχή και πείσμα_2
ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ

Επειδή πλησιάζουμε σε ένα τέλος που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, εάν η ΕΠΟ και ο Μπένετ θέλουν να διασφαλίσουν την αξιοπιστία των αγώνων, θα πρέπει τουλάχιστον στα κρίσιμα παιχνίδια να φέρουν διαιτητές όπως ο Γκράντε. Όπως έκανε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρέχοντας ρεσιτάλ. Εάν φέρουν τους Νταμπάνοβιτς και Μπόγκναρ, ας κάνουν και την απονομή ο Μπένετ και ο Μπαλτάκος ώστε να τελειώσουμε. Η πιστολιά που έφαγε ο Παναθηναϊκός από τον Νταμπάνοβιτς στο ματς με την ΑΕΚ μας έκανε να θυμηθούμε τα χρόνια της παράγκας και του Θωμά. Δεν ήταν ένα ή δύο σφυρίγματα, ήταν συνεχόμενα. Ο Παναθηναϊκός άντεξε και δεν έχασε, αλλά δεν τον άφησαν να νικήσει όπως άξιζε με βάση τις αποφάσεις (πέναλτι, κόκκινη). Έτσι, έχει δύο βαθμούς λιγότερους από αυτούς που θα έπρεπε να έχει, αν έπαιζε ο Γκράντε, ή ένας Γκράντε και η ΑΕΚ θα είχε -1, επομένως τώρα ο Παναθηναϊκός θα βρισκόταν στο +3 από τον Δικέφαλο.

Για τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, είναι απαραίτητο να έρθει διαιτητής στο επίπεδο του Γκράντε αλλιώς δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Εάν στα ματς αυτά δεν χρησιμοποιηθούν τα εργαλεία του εξωτερικού, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στο πρωτάθλημα. Πρέπει να καθοριστούν οι κανονισμοί...   

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ