ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ, ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Η διενέργεια μαγνητικής τομογραφίας τη Δευτέρα (15/01) στον Φώτη Ιωαννίδη αποκάλυψε θλάση στον δικέφαλο μυ. Ο διεθνής επιθετικός θα απουσιάσει από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα, ενώ ξεκινάει έναν εντατικό αγώνα για να είναι έτοιμος για το κρίσιμο ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη όχι μόνο την απώλεια δύο πόντων στην τελευταία στιγμή του ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena το βράδυ της Κυριακής (με τον Λιβάι Γκαρσία να ισοφαρίζει σε 2-2 με πέναλτι στο 90+6'), αλλά και την απώλεια του κορυφαίου επιθετικού του, του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο 24χρονος Ιωαννίδης τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά του ματς και τη Δευτέρα (15/01) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο μυ. Ο Ιωαννίδης ξεκίνησε ήδη την προσπάθειά του να επανέλθει εγκαίρως για το κρίσιμο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 28 Ιανουαρίου, για την 20η αγωνιστική της Stoximan Super League.

Έτσι, οι "πράσινοι" δεν περιμένουν τον Ιωαννίδη για τα επόμενα δύο παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και τον Αστέρα στην Λεωφόρο την Κυριακή για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο στόχος του Ιωαννίδη και του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού είναι να είναι διαθέσιμος για τον Φατίχ Τερίμ στο κρίσιμο παιχνίδι στην Τούμπα.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ