ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Η προπόνηση της ομάδας διαμορφώθηκε σε δύο γκρουπ πριν τον επερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ, με τους παίκτες που ήταν βασικοί στον προηγούμενο αγώνα με τον Βόλο να κάνουν αποθεραπεία. Καλά νέα για τον Γιοβάνοβιτς, δεν υπάρχουν προβλήματα υγείας που θα τον εμποδίσουν να παίξει.

Παρόλο που απέχουν λίγες ημέρες από τον τελικό πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, επέλεξε να δώσει ρεπό στους παίκτες του. Έτσι, αυτοί ανέπαυσταν την Πέμπτη και την Παρασκευή (28/04) και επανήλθαν στις προπονήσεις μόνο το Σάββατο. Ουσιαστικά, αυτό ήταν το πρώτο από τα δύο προπονητικά στάδια πριν τον σημαντικό αγώνα στη Λεωφόρο.

Το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή για τους ποδοσφαιριστές είναι να μην υποστούν περιττή πίεση για να διατηρηθούν όσο το δυνατόν πιο "φρέσκοι" σε μια περίοδο που είναι γεμάτη με πιέσεις, αγώνες με ένταση και απαιτήσεις. Το αποκορύφωμα αυτής της περιόδου είναι το παιχνίδι με την Ένωση που ακολουθεί. Γι 'αυτό, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις διαιρούμενοι σε δύο ομάδες. Αυτοί που ήταν βασικοί απέναντι στον Βόλο έκαναν αποθεραπεία.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν προθέρμανση, ασκήσεις με μπάλα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ενόψει του σημαντικού αγώνα για το πρωτάθλημα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, εκτός από τους μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ.

 

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ