ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ

Ο ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ ΝΙΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ

Η σημαντική συζήτηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που θα λάβει χώρα μετά τον τερματισμό του πρωταθλήματος την ερχόμενη εβδομάδα, θα αφορά τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν και το μεταγραφικό πλάνο. Η επικείμενη περίπτωση του Γιώργου Νίκα και οι επιπρόσθετες επιλογές που θα εξετάσει το Τριφύλλι.

Είναι πρόωρο να προβληθούν αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα ενεργοποιηθεί μετά τη συνάντηση που θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα στη διοίκηση και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Παρ' όλα αυτά, ένας παράγοντας που παραμένει αδιάσειστος -τουλάχιστον προς το παρόν- είναι η υποχρέωση για περαιτέρω ενίσχυση (του ήδη καλά οργανωμένου πυρήνα) του ρόστερ των "πρασίνων" με ποιοτικές μεταγραφές πρώτης γραμμής, καθώς και μια νέα, σημαντική αύξηση του συνολικού προϋπολογισμού για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Κατ' αυτόν τον τρόπο, το "Τριφύλλι" θα ενισχυθεί περαιτέρω ενόψει των καλοκαιρινών προκριματικών του Champions League, πιθανώς αντιμετωπίζοντας την δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ουκρανίας ή του Βελγίου.

Η ελληνική αγορά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Εκτός από τις συγκεκριμένες επιλογές που θα ληφθούν για την αύξηση της ποιότητας και του πλάτους του ρόστερ πριν από μια σεζόν που αναμένεται να είναι εξίσου ανταγωνιστική και "φορτισμένη" με αγώνες, ο Παναθηναϊκός παραμένει αφοσιωμένος στην ελληνική αγορά. Αυτό έχει κάνει και κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων μεταγραφικών περιόδων, με τις μεταγραφές των Λοντίγκιν, Γκάνεα και Μαντσίνι, εξετάζοντας ήδη ορισμένες περιπτώσεις από ομάδες της Super League. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Νίκας του Λεβαδειακού, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βοιωτία, θα πρέπει να θεωρηθεί ως εξασφαλισμένη προσθήκη του Τριφυλλιού για το καλοκαίρι. Μια μεταγραφή που αποτελεί κυρίως μια επένδυση για το μέλλον, με έναν από τους λίγους Έλληνες που ξεχώρισαν στην φετινή Stoiximan Super League. Ως μια επιπλέον επιλογή, παρόμοια με τον Ιωαννίδη, ο οποίος προστέθηκε στην ομάδα με μια εξαιρετικά διακριτική μεταγραφή το καλοκαίρι του 2020 και κατά την πάροδο του χρόνου, κατέστη ένα από τα πολύτιμα στελέχη του Παναθηναϊκού

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Η πρώτη δήλωση του Μλαντένοβιτς