ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ, ONE MAN SHOW ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ "ΓΕΜΑΤΟ" ΑΙΤΟΡ

SUPERLEAGUE 2023-2024 - 03/12/2023 19:30:00 Αναλυση Αγωνα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
1908
4 - 0
Τελικο Σκορ
ΟΦΗ
1925
ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ, ONE MAN SHOW ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ "ΓΕΜΑΤΟ" ΑΙΤΟΡ

Ο Κώστας Γουλής αναλύει την εντυπωσιακή επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, την εξαιρετική εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη που ξεχώρισε μοναχικά και τον Αϊτόρ, τον παίκτη που ήταν πολυαναμενόμενος στον Παναθηναϊκό και τώρα επανέρχεται στις επιλογές του προπονητή Γιοβάνοβιτς.

Σε βραδιές όπως αυτή, το ποδόσφαιρο έρχεται να δώσει τις δικές του απαντήσεις σε κάθε αμφισβήτηση μιας προσπάθειας και ενός έργου όπως αυτό που υλοποιεί ο Παναθηναϊκός εδώ και τρία χρόνια. Βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδό του και πλησιάζοντας σταδιακά στο πραγματικό του μέγεθος και δυναμική ως σύλλογος.

Οι "πράσινοι" αντιμετώπισαν το κόστος των λαθών τους στα παιχνίδια με Άρη και Βιγιαρεάλ, αντιμετωπίζοντας κριτική και δυσαρέσκεια. Όμως, αυτό δεν έχει πλέον σημασία. Το σημαντικό είναι πώς απαντά αυτή η εκδοχή του Παναθηναϊκού στο γήπεδο κάθε φορά.

Η εμφατική νίκη 4-0 επί του ΟΦΗ στη Λεωφόρο δεν έφερε τίποτα περισσότερο από τρεις βαθμούς, αλλά δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει τις προϋποθέσεις και τα προσόντα για να επιτύχει τους στόχους του.

Σε αυτό το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός κατάφερε για μια ακόμη φορά φέτος να ικανοποιήσει τους φιλάθλους του με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά, αντίπαλος ήταν ο ΟΦΗ, μια ομάδα που τις προηγούμενες δύο σεζόν είχε αφαιρέσει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ωστόσο, φέτος, ο ΟΦΗ δεν βρήκε τρόπο να αντιμετωπίσει την επίθεση του Παναθηναϊκού. Το αποτέλεσμα ήταν μια ιδιαίτερα ευχάριστη βραδιά για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι απόλαυσαν κάθε στιγμή του παιχνιδιού και γιόρτασαν με πάθος την εξέλιξη της ομάδας τους.

Την περασμένη Κυριακή, οι φίλοι του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν τον Φώτη Ιωαννίδη να δίνει μία ακόμα εκπληκτική εμφάνιση, κυριολεκτικά ανίκητος. Όπως ανέφερε ο Μαρθελίνο κατά τη διάρκεια του αγώνα στις 30 Νοεμβρίου στο "Ceramica", "Κάποιος πρέπει επιτέλους να τον σταματήσει!".

Την Κυριακή βράδυ, οι παίκτες του ΟΦΗ δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν. Σε ένα σημείο, περίπου στο 88ο λεπτό, ο Βούρος, απελπισμένος από τα όσα είχε βιώσει στο γήπεδο από τον 23χρονο επιθετικό, τον έσπρωξε με δύο χέρια σε μια κίνηση απόγνωσης και εκνευρισμού.

Ο Ιωαννίδης έπεσε μόνο εκεί, αφού νωρίτερα είχε κερδίσει ένα πέναλτι, ευστόχησε στο 34ο λεπτό ανοίγοντας τον δρόμο για την "πράσινη" νίκη και στο 69ο λεπτό έκανε το δικό του πάρτι εναντίον των στόπερ του ΟΦΗ, προετοιμάζοντας τον Παλάσιος για το τρίτο γκολ της ομάδας.

Στο τέλος του αγώνα, ο Φώτης Ιωαννίδης πέτυχε ακόμη ένα εντυπωσιακό τέρμα, κάνοντας την τελική κίνηση που ξάφνιασε την άμυνα του ΟΦΗ, με τον Λοντίγκιν να κοιμάται στη φάση. Καταφέρνοντας να ξεφύγει από όλους τους αμυντικούς, οδήγησε το σκορ σε 4-0. Ο Ιωαννίδης, με 11 γκολ και 5 ασίστ σε 23 επίσημα ματς, έχει πλέον απελευθερώσει πλήρως το παιχνίδι του, φέρνοντάς το σε ένα άλλο επίπεδο, με ποικιλία κινήσεων που τον καθιστούν έναν εφιάλτη για τις αντίπαλες άμυνες.

Ένας Παναθηναϊκός που παίζει χορταστική μπάλα, one man show απ’ τον Ιωαννίδη και "γεμάτο" Αϊτόρ_2
ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ, ONE MAN SHOW ΑΠ’ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ "ΓΕΜΑΤΟ" ΑΙΤΟΡ

Στον αγώνα της Κυριακής, ο Αϊτόρ ξεχώρισε με μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή και συμπληρωμένη απόδοση, ίσως την καλύτερή του μετά τον περσινό τραυματισμό του. Αυτό το γεγονός αποτελεί τα καλύτερα νέα για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες εβδομάδες. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Καταλανός απέδειξε την εξαιρετική του φόρμα μέσα στο γήπεδο, προσφέροντας ασίστ στο πέναλτι του Ιωαννίδη και σκοράροντας ένα εντυπωσιακό γκολ στο 61ο λεπτό, σφραγίζοντας τη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Πλέον, ο Αϊτόρ επιστρέφει δυναμικά στις επιλογές του προπονητή Γιοβάνοβιτς.

Είναι σημαντικό για τους 'πράσινους' να έχουν ξανά στη διάθεσή τους τον Αϊτόρ κατά το δεύτερο μισό της σεζόν, που αναμένεται να είναι γεμάτο από σημαντικά παιχνίδια. Η παρουσία του θα αποδειχθεί καθοριστική στις επερχόμενες εβδομάδες, καθώς οι μεγάλοι αγώνες θα ακολουθούν ο ένας τον άλλον.

VIDEO

GALLERY

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!