ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Ο ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Ο ΧΟΥΑΝΚΑΡ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Στον αγώνα με τη Λαμία το Σάββατο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τον Χουάνκαρ στη διάθεσή του. Ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (1/11).

Ο Χουάνκαρ δεν θα παίξει για τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι εναντίον της Λαμίας το Σάββατο, στο στάδιο "Αθανάσιος Διάκος", για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός αριστερός αμυντικός τραυματίστηκε στο αυτί λόγω κροτίδας. Η γνωμάτευση έδειξε διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής. Προσπάθησε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα, αλλά αισθάνθηκε ζαλάδα και αποσύρθηκε από την προπόνηση.

Επίσης, ο Τόνι Βιλένα εργάστηκε ατομικά την Τετάρτη, λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Από αύριο θα αξιολογηθεί αν μπορεί να συμμετάσχει πλήρως στην προπόνηση και αν θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Λαμία.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με μπάλα, τακτική και παιχνίδι. Οι Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον ακολούθησαν θεραπεία.

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

SUPERLEAGUE
Παρακμή και αδιέξοδη κατρακύλα!