ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ»

ΧΟΥΑΝΚΑΡ: «ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ»

Ο Χουάνκαρ εκφράζει την πόθο του για το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και αναγνωρίζει τη μεγάλη πίεση που βαραίνει την ομάδα.

Δείτε εδώ μερικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του στη Live Sport..

Προετοιμασία για τον "τελικό" με την ΑΕΚ, η σημασία της πνευματικής προετοιμασίας:

Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, γιατί θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ο κόσμος έχει καιρό να ζήσει τέτοιες στιγμές και θέλουμε να του προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

Σχετικά με το ερώτημα εάν αυξάνεται η πίεση στην ομάδα καθώς πλησιάζουν το ντέρμπι:

Η πίεση είναι πρωτόγνωρη και αυτό είναι αλήθεια. Πολλοί από εμάς δεν έχουν βιώσει παρόμοια κατάσταση στην καριέρα μας. Εντούτοις, αυτή η κατάσταση μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αποσπάσουμε ένα τρόπαιο. Καθώς ολόκληρη η ομάδα, από τον μεγαλύτερο έως τον μικρότερο, αντιλαμβάνεται την ευθύνη της, θέλουμε να ανταμείψουμε τους οπαδούς μας με τον τίτλο. Αν και οι οπαδοί μας μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν την πίεση που αισθανόμαστε, είναι σημαντικό να διαχειριστούμε σωστά τα συναισθήματά μας. Θέλουμε να δείξουμε την εκτίμησή μας στους οπαδούς μας, επειδή μας έχουν στηρίξει σε κάθε περίσταση.

Για το πώς διαχειρίζονται την πίεση:

Κάθε μέρα αγωνιζόμαστε για να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα. Από την αρχή της σεζόν, προσπαθούμε σκληρά και αξίζουμε να είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα το έργο μας. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή και άλλα τρία μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας με ακαταπόνητο ζήλο.

Ενώ για την πρώτη σκέψη που του έρχεται ενόψει της Κυριακής: Θέλω τόσο πολύ να κερδίσω αυτό το πρωτάθλημα. 

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ