ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: ''Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ''

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: ''Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ''

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Παναθηναϊκός κατέχει πλέον αυξημένη ποιότητα, κάτι που καταδεικνύεται μέσα από τις εμφανίσεις του τόσο στην εγχώρια όσο και στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Μετά την ευκολοπετεινή επικράτηση επί του Ατρόμητου, ο Παναθηναϊκός άφησε τον προπονητή του, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, απολύτως ικανοποιημένο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε την ικανοποίησή του αναφορικά με το ρόστερ και την ποιότητα της ομάδας του, ενώ ταυτόχρονα σχολίασε και τη βαθμολογική πορεία των 'πράσινων'.

Σχετικά με το εάν προσδοκούσε ένα τόσο αβίαστο βράδυ, λαμβάνοντας υπόψη την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, και εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο που δεν τον καθιστά πλήρως ικανοποιημένο:

"Είχαμε ανησυχία πριν το παιχνίδι καθώς είχε μεγάλη σημασία για μας, μιας και προερχόμασταν από ένα μεγάλο ταξίδι. Ξέρετε μετά τα ευρωπαϊκά θα μπορούσε να υπάρχει χαλάρωση. Επρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως και ήμασταν. Κάναμε αλλαγές για να έχουμε φρεσκάδα και το είχαμε σε όλες τις γραμμές. Δεν περιμέναμε να εξελιχθεί τόσο εύκολα το παιχνίδι, καθώς ο Ατρόμητος έχει καλή ομάδα.

Βρεθήκαμε στα σωστά σημεία στο πρώτο μέρος και αυτό μας βοήθησε στο να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος πάντα ένας προπονητής θα μπορούσε να βρει κάποια θέματα, αλλά έτσι όπως πήγε το παιχνίδι ήταν λογικό. Θα ήταν υπερβολή να αναφέρω μετά από αυτό το ματς κάποια αρνητικά που ίσως είδα. Με ικανοποιεί η σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες μου για να πάρουμε αυτό το παιχνίδι εύκολα".

Σχετικά με τις πτυχές που χρήζουν βελτίωσης για τον Παναθηναϊκό:

"Μας δημιουργεί ένα θέμα η διακοπή καθώς έχουμε αρκετούς παίκτες που παίζουν στις Εθνικές τους. Θα ξεκουραστούν 2-3 μέρες οι παίκτες μου και στη συνέχεια θα δούμε τα θέματα που έχουμε. Χάσαμε και πολλούς κομβικούς παίκτες με τραυματισμό αυτό το χρονικό διάστημα. Είχαμε μόνο δύο διαθέσιμους στόπερ.

Ελπίζω μέσα σε αυτή τη διακοπή να έχουμε επιστροφή παικτών όπως οι Πάλμερ – Μπράουν, Κλεϊνχέισλερ και Αϊτόρ. Ο Βαγιαννίδης επέστρεψε για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα. Όταν είμαστε πλήρεις μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Στο τελευταίο χρονικό διάστημα ήμασταν αρκετά πιεσμένοι λόγω των τραυματισμών".

Σχετικά με την Αυξημένη Σκοραριστικότητα του Παναθηναϊκού Φέτος:

"Έχουμε παραπάνω ποιότητα από πέρυσι. Είμαστε πιο παραγωγικοί και βλέπετε και εσείς ότι η ενδεκάδα σήμερα παρότι είχε αλλαγές ήταν σχεδόν ίδια με αυτή που ξεκίνησε με την Μαρσέιγ. Έχουμε επιλογές και έχουμε παίκτες σοβαρούς, που είναι συγκεντρωμένοι. Έτσι μπορεί να βγει μια νίκη πιο εύκολα σε σχέση με πέρυσι".

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ