ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΟ''

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΟ''

Φώτης Ιωαννίδης υπογραμμίζει πριν την αναμέτρηση της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα, πως ο μοναδικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι η επικράτηση, η οποία θα προσφέρει στην ομάδα σαφές προβάδισμα για την πρόκριση εναντίον των Ισραηλινών.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο τις ευρωπαϊκές του δεσμεύσεις στους ομίλους του Europa League, έχοντας κερδίσει τη Βιγιαρεάλ 2-0 στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, η Μακάμπι Χάιφα υπέστη ήττα στη Γαλλία από τη Ρεν.

Αυτή η εξέλιξη προσέφερε στους "πράσινους" μια αναπνοή τριών πόντων κατά των Ισραηλινών, ενώ ο Φώτης Ιωαννίδης τόνισε στην συνέντευξη τύπου της Τετάρτης πριν το ματς της Πέμπτης, ότι παρόλο που ο επερχόμενος αντίπαλος του τριφυλλιού είναι ομάδα με σημαντικές δυνατότητες, ο μοναδικός τους στόχος είναι η απόκτηση των τριών πόντων και η διατήρηση του "2 στα 2" στον όμιλο.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

Σχετικά με τις γνώσεις των παικτών του Παναθηναϊκού για τη Μακάμπι Χάιφα:

‘’Γνωρίζουμε ότι είναι μεγάλη ομάδα στο Ισραήλ, ένας σύλλογος με μεγάλες προκρίσεις στην Ευρώπη. Είναι σοβαρή ομάδα με ρυθμό στο παιχνίδι της. Είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε κάθε όπλο που χρειάζεται''.

Σχετικά με το ενδεχόμενο νίκης ως ευκαιρία για να αποκτήσει προβάδισμα έναντι της Μακάμπι και να διασφαλίσει τουλάχιστον την τρίτη θέση:

‘’Δεν έχουμε στο νου μας κάτι συγκεκριμένο. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό και το πρώτο εκτός έδρας. Ξέρουμε ότι με νίκη αποκτάμε πλεονέκτημα, αλλά βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Οι τρεις βαθμοί φυσικά μας δίνουν πλεονέκτημα''.

Σχετικά με το εάν αυτός αποτελεί το όπλο εναντίον της Μακάμπι:

‘’Ωραία ερώτηση. Σίγουρα είμαι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Να είμαι ένα όπλο στα χέρια του προπονητή. Θεωρώ ότι έχω τις δυνατότητες να βοηθήσων ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. Σαν όπλο αυτό καθ' αυτό όχι''.

Ιωαννίδης: ''Είμαστε προετοιμασμένοι για τη Μακάμπι και θα καταφύγουμε σε κάθε απαραίτητο μέσο''_2
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ''ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΑΜΠΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΜΕΣΟ''

Σχετικά με το πόσο απλό είναι να επικεντρωθούν στον ευρωπαϊκό αγώνα μετά από δύο ντέρμπι γεμάτα ένταση:

‘’Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο πρόγραμμα, αλλά είναι η δουλειά μας. Πρέπει με το που τελειώνει ένα παιχνίδι να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο. Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτόμαστε το οτιδήποτε. Έχουμε ματς ανα 3-4 μέρες και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο''.

Σχετικά με τα ισχυρά χαρακτηριστικά της Μακάμπι Χάιφα και τι πρέπει να γίνει με προσοχή:

"Εμείς γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι είναι μια σπουδαία ομάδα. Έχει σαν κύριο πλεονέκτημα τον ρυθμό της. Αυτό προσπαθεί να επιβάλλει. Εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Να έχουμε υπό έλεγχο το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Έχουμε δουλέψει κόντρα στον αντίπαλο και αύριο θα το βγάλουμε στο γήπεδο''.

 

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ