ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

ΤΣΟΚΑΙ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ"

ΤΣΟΚΑΙ: "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ"

Ο Ένις Τσοκάι σχολίασε τον επικείμενο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, καθώς και τον τραυματισμό του στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Λεπτομερώς, η συνέντευξη του Αλβανού χαφ στην κάμερα της Cosmote TV:

-Πώς σχολιάζετε το γεγονός ότι, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ομάδα διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας;

«Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ήταν δύσκολο. Είχαμε μερικές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως τελικά το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Το σημαντικότερο είναι ότι κρατήσαμε την πρώτη θέση και τώρα πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις επόμενους αγώνες για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Πώς αναμένετε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μια ομάδα που σας έχει δημιουργήσει προβλήματα;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, αλλά θα αντιμετωπίσουμε την αναμέτρηση σαν να είναι τελικός. Έχουμε τρεις "τελικούς" μπροστά μας, ξεκινώντας με τον ΠΑΟΚ, έναν αγώνα στον οποίο θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να επικρατήσουμε».

Σχετικά με την ενέργεια που δείχνει ως ποδοσφαιριστής και το γεγονός ότι παρά τον τραυματισμό του, ήθελε και κατάφερε να αγωνιστεί μέχρι το τέλος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

"Τα παιχνίδια αυτού του τύπου, τα ντέρμπι, είναι σημαντικά για την ομάδα και κάθε παίκτης επιθυμεί να λάβει μέρος. Όταν υπέστην τον τραυματισμό, σκέφτηκα απλώς ότι έπρεπε να ολοκληρώσω το παιχνίδι, ότι θα έπαιζα μέχρι το τέλος. Ακόμα και αν αυτό το χτύπημα μπορούσε να έχει άλλες συνέπειες, θα ολοκλήρωνα το παιχνίδι."

VIDEO

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ