ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ PANATHAMOU.GR

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΝΤΑ

Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΚΕΝΤΑ

Ο Ιταλός επιθετικός μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα Cittaceleste, που εστιάζει στη Λάτσιο, και αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό, περιγράφοντάς την ως την πιο παραγωγική στην καριέρα του.

Ο Φεντερίκο Μακέντα, που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 2018 έως το 2022, σημείωσε 36 γκολ σε 106 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας. Αυτήν τη στιγμή, ο Ιταλός επιθετικός αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ από την Ανκαραγκουτσού, αλλά δεν ξεχνά τη θετική του εμπειρία στον Παναθηναϊκό.

Όπως ανέφερε: «Έχω περάσει από πολλές φάσεις τα πρώτα χρόνια της καριέρας μου ως δανεικός, αλλά μετά ήρθαν τέσσερα πολύ σημαντικά χρόνια στον Παναθηναϊκό, όπου τα πήγα πολύ καλά! Ίσως ήταν το πιο σημαντικό στάδιο της καριέρας μου σε αριθμούς και διάρκεια».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ καλή. Βρήκα ρυθμό μετά τον περυσινό τραυματισμό. Οι πρώτοι έξι μήνες στην Τουρκία πήγαν άσχημα για διάφορους λόγους. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα και στοχεύουμε να φέρουμε τον τίτλο πίσω στην πόλη».

ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ